LK Biler / Om LK Biler

Om LK Biler

LK Biler blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selvskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og værksted samt dækcenter blev etableret.

Vores koncept er fortsat salg af nyere brugte biler samt at have en tilfreds kundekreds som både før, under og efter et salgs forløb mødes af en professionel og behagelig dialog.  En samlet vejledning som vil hjælpe dig til at finde den bil som passer præcist til dig og dine behov.

Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gældende dansk købelov.

Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog.

Derfor er vi også medlem af Autobranchen Danmark, da vi altid står inde for vores behandling af vores kunder samt holder os opdateret på branchen.

Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et møde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler.

Med venlig hilsen,
Lars Kornstad, Jens Rasmussen

Om værkstedet

Lk Biler har et stort værksted med tilhørende dækservice. Her tager vi os kærligt af din bil og vi har den nyeste teknologi, til alle slags autoreparationer. Se mere her

Har du en byttebil tager vi gerne imod den og den kan således indgå i handlen. Du er velkommen til at ringe i forvejen og få et bud ellers kan du tage den med når du kommer i butikken.

Finansiering af din bil

Vi kan også tilbyde finansiering gennem vores mangeårige partner Santander.
Vi kan på stedet og indenfor et par minutter give dig et finansieringsforslag. Se mere her.
Nyhed

Dacia Sandero Stepway

dCi 95
Dacia Sandero Stepway dCi 95